Over Ons

 
Leuk om je te ontmoeten!

Wij zijn Christelijk Opvoeden

Wat is het fijn om met elkaar een plek te creëren waar we elkaar als christelijke opvoeders kunnen inspireren, bemoedigen en ontmoeten!

Een plaats waar we verhalen van elkaar horen, vragen aan elkaar kunnen stellen, herkenning vinden en adviezen krijgen die ons verder helpen.

Dat is wat het platform ‘Christelijk Opvoeden' jou wil bieden!

Vol vertrouwen bouwen aan jouw gezin!

Het is ons verlangen dat jij als opvoeder wordt bemoedigd om samen met God te bouwen aan de toekomstige generatie.

Graag helpen we jou door middel van online community, masterclasses en cursussen om je stap voor stap de tools in handen te geven waar jij naar op zoek bent!

 

 

 

Video Poster Image

 

Linda de Groot

Als moeder van vier kinderen in de leeftijd van kleuter tot en met tiener is het altijd een levendige boel bij ons thuis!

De dynamiek tussen broertje en zussen; de verschillende belangen en agendapunten en een bedrijf wat we runnen...er is altijd wat te doen!

Gaat dat altijd vanzelf?! Oh nee!

Ben ik dan nooit gestresst?! Oh jawel!
Lukt altijd alles automatisch? Zeker niet!

Wél heb ik ontdekt dat het mij in de opvoeding helpt om een navigatiesysteem ingesteld te hebben die mij elke keer weer de weg wijst waar we naartoe willen. Ondanks dat het leven niet altijd volgens plan verloopt en er onverwachte dingen gebeuren die het leven soms op z’n kop zetten; kan je daarmee wel herstellen naar de juiste koers.

Als christelijke gezins- en opvoedcoach support ik ouders om vanuit hun persoonlijke visie samen met God te bouwen aan hun gezin.

Niet zoals de buurvrouw het doet, niet automatisch zoals je het zelf hebt meegemaakt in je eigen opvoeding en niet zoals je op social media het perfecte plaatje hebt gezien!

Vol vertrouwen bouwen aan jouw gezin

Graag breng ik je in contact met verschillende thema’s en experts om hier invulling aan te geven!

Wil je meer over mij te weten komen?
Op mijn persoonlijke social media geef ik je dagelijks een kijkje in mijn leven. @‌levenvanlinda

 

 

Wat we belangrijk vinden

Relatie met God: We geloven dat God van iedereen houdt en een relatie met Zijn kinderen wil. De Bijbel is onze inspiratiebron om deze relatie te versterken met God de Vader, Zijn Zoon Jezus Christus en de Heilige Geest.

Veiligheid: We vinden het belangrijk dat het platform Christelijk Opvoeden voor iedereen toegankelijk en veilig is.Binnen ‘Christelijk Nederland’ zijn er veel verschillende richtingen en binnen ‘Opvoed Nederland’ zijn er veel verschillende vormen. Iedere opvoeder is op ontdekkingsreis naar de invulling en manier die past bij zijn of haar gezin.In onze online community, masterclasses en cursussen stimuleren we om vanuit liefde, respect en zonder oordeel dit te onderzoeken zodat je vanuit visie kunt bouwen aan jouw gezin!

Verbinding: We geloven dat God ons allemaal uniek heeft gemaakt, met ieder zijn eigen gaven en talenten. Iedereen heeft iets te brengen aan een ander.Christelijk Opvoeden is een plek waar we elkaar inspireren, bemoedigen en ontmoeten. Een plek van verbinding.De input die we elkaar geven is vanuit persoonlijke ervaringen, christelijke uitgangspunten en professionele input vanuit specifieke expertises.

 

Christelijk Opvoeden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wil jij regelmatig een mail ontvangen waarin we je inspireren, bemoedigen en kunnen ontmoeten? Schrijf je via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief!